Kaipaatteko tilaisuuteenne jotain arjesta poikkeavaa? Haluatteko tarjota ikimuistoisen elämyksen, joka nostaa tunnelman kattoon? Sambakoulu Império do Papagaio on Suomen suurin sambakoulu, jonka loistelias sambashow on vertaansa vailla! Videota esiintymisistämme löytyy esimerkiksi YouTube-kanavaltamme.

Império do Papagaion taidokkaat, riolaiseen karnevaalisambaan vihkiytyneet esiintyjät ovat tuoneet karnevaali-ilottelua ja näyttäviä show-kokonaisuuksia yritysten ja erilaisten yhteisöjen tapahtumiin perustamisestaan lähtien. Oli mielessänne virkistävä kulkue-elämys, vauhdikas riolainen sambashow tai vaikkapa yleisön mukaan tempaava sambarevittely, Papagaion esiintyvä ryhmä tuo säihkettä juhlaanne!

Olemme myös pääkaupunkiseudun ainoa sambaryhmä, joka sekä esiintyy oman koulun soittajien tahtiin. Jatkuvasti uudistuva ja Rio de Janeirosta innoitusta hakeva ryhmämme on kokenut esiintyjä niin yritystapahtumissa, messuilla kuin syntymäpäiväjuhlissakin. Império do Papagaion esiintyvä ryhmä on tehnyt suomalaista sambaa tunnetuksi myös ulkomailla erilaisten esiintymiskiinnitysten myötä. Käyntikorttinamme sekä kotimaassa että ulkomailla on vuosittainen valovoimaisuudessaan ja autenttisuudessaan poikkeuksellinen sambakoulukulkueemme Helsinki Samba Carnaval® -tapahtumassa.

Ryhmän kokoonpano
Täysimittaiseen sambashow’hun kuuluu monenlaisia elementtejä: taidokkaita passistoja eli soolotanssijoita paljettibikineissä ja näyttävissä sulkapäähineissä, karnevaalitanssijoita upeissa karnevaaliasuissaan ja baianoita hulmuavissa vannehameissaan. Kaiken kruunaa elävä musiikki, joka on riolaisen sambashow’n ehdoton tunnusmerkki. Sambashow ei olisi mitään ilman rumpuryhmää eli bateriaa, jonka rytmi tempaa mukaansa, tai laulajaa ja cavaquinhon soittajaa, jotka innostavat yleisön mukaan karnevaalitunnelmaan.

Millainen sambashow olisi teidän tilaisuuteenne omiaan? Ryhmämme koko soittajineen ja tanssijoineen riippuu aina asiakkaan toiveista ja tapahtuman puitteista (yleisön koko, tapahtumapaikka, lava vai ei lavaa jne.). Meiltä voitte tilata soittajat joko koreografiaryhmän kanssa tai runsaan, monikymmenpäisen sambakouluryhmän. Ammattitaitoinen keikkamyyjämme neuvottelee tapahtumaanne parhaiten sopivan ratkaisun.

Esityksen kesto
Esitysten pituudet ovat myös räätälöitävissä tapahtuman mukaan. Tyypillisimmillään sambashow’n kesto on 15 – 25 min, ja yleensä esiinnymme illan aikana yhden tai kaksi kertaa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän tilaisuuteenne sopiva show!

Tilaamalla esityksen helsinkiläiseltä sambakoulu Império do Papagaiolta tuet suomalaista sambakulttuuria, yhdistyksemme kaiken ikäisten jäsenten harrastustoimintaa ja vuosittaista Helsinki Samba Carnaval® -tapahtumaa. Pyydä meiltä tarjous ja tee hyvä teko suomalaisen liikunta- ja kulttuuriharrastuksen hyväksi!

Ota yhteyttä, suunnitellaan teidän tilaisuuteenne sopiva show!

Keikkamyynti
Puh. 010 850 4770
keikat (at) papagaio.fi

Puheluhinnat 010 alkuiseen-numeroon ovat seuraavat:

  • kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min.
  • matkaviestintäverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.